top of page

Kahdestoista Parjasen Kuppi oli täynnä dramatiikkaa!

Kun Pubikansa saapui Hangon Keilahalliin 18.2.2023 ottamaan mittaa toisistaan heitä kohtasi karmea uutinen: Joku oli edellisenä iltana soittanut ja perunut tapahtuman! Sabotaasi ilkeimmällä tavalla! No, vähän joustavuutta peliin ja turnaus saatiin heitettyä (kiitos Hangon Keilahalli)


Tänä vuonna todettiin Patte Delmotten juhlaa, kun miehen kahdestoista yritys tuotti tulosta! Kun Patte elegantein askelin asteli kiitoradalle hän uhkui itseluottamusta ja taistelutahtoa. Useimmat hänen heittonsa pysyivät radalla ja joukkuetoverit Allan Sarén ja ensikertalainen Marko Nevanperä hymyilivät vieressä. Joukkueen lopputulos oli huimaava: 151!


Parjasen Kuppi 2023 voittaja joukkue. Patte, Allan & Marko.

Toiseksi sijoittui joukkue Jarkko Immonen, Jouko Ahonen ja Laila Suortti tuloksella 134. Illan aikana puhutti mm viime vuoden mestarin Nekku Nevanperän hyytynyt hymy kilpailun alettua, ”ikuisen kakkosen” Nanen henkilökohtainen taistelu toista ”ikuista kakkosta” Pattea vastaan sekä Krister Grönroosin ”tappoheitto” joka palkittiin kilpailun parhaana heittona talon kalliimmalla Whiskyllä!


Rituaalit päättyivät perinteiseen juhlakierrokseen. Patte vielä innostui ohittamaan muut joukkuejäsenensä Grönanin kapealla käytävällä! No, olihan Allanin vauhti tässä vaiheessa iltaa vähän hitaanpuoleinen…


Voittotilaston kärkinimet ovat edelleen Monika Sandblom, Mikael Welander ja Markku Parjanen. Kaikilla on kolme voittoa.


Toiseksi tuli Jouko, Laila & Jake
Liinu, Wellu & Nekku
Tarja, Siru & Nane
Satu, Krister & Matias
Jumbopaikan ottivat Puice, Mokki & Sumppu

Teksti: Stena

563 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page