top of page

"Kun Vanha Laulu Soi" palaa estraadille 2020

Kun Vanha Laulu Soi oli neljä iltaa loppuun myynyt pubishow vuonna 2017, joka kertoi Hangosta ja hankolaisista 70-luvun alusta nykypäivään. Nyt Vanha Laulu palaa helmikuussa 2020 kolmeksi illaksi, yleisön pyynnöstä. Ehkä aika ei ollut kypsä paluulle aikaisemmin, mutta nyt tekijöiden palo ja yleisön kyselyt käynnistivät uuden tulemisen.


Käsikirjoittaja Tarja Saikkonen & tuottaja Peter "Stena" Stenström

Muistin virkistykseksi esityksen synnystä kertoo Stena seuraavaa:


”Tein Vanha Laulu Soi-biisin ja Pubikansa levytti sen, nousi mieleen, että tästähän voisi tehdä näytelmän. Keskushenkilöksi ajattelin suosikkinäyttelijääni Jouni Kaarretta, jolta kysyin miltä ajatus kuulostaisi. Jouni suostui ja pähkäillessäni käsikirjoittajaa, hän ehdotti Tarja Saikkosta. Ideointi lähti käyntiin ja lähtökohdaksi tuli Hangon lähihistoria, jota kuvitettiin työryhmän omilla ja ystävien muistoilla, tositarinoilla, kaupunkilegendoilla ja melkein oikeasti tapahtuneilla tarinoilla.”Siitä se sitten syntyi. Tarja löysi toiseen rooliin (tai tarkalleen ottaen todella moneen rooliin) Memma Koivaaran Salon Teatterista. Memma on Somerolta ja somerolaisen Tupanäyttämön kantavia voimia, kokenut ja monitaitoinen näyttelijä siis. Vanhasta Laulusta Memma kertoo sen olevan yksi ihanimmista esityksistä missä on ollut mukana, yleisön ansiosta. Yleisön mukana eläminen ja välittömyys, tunne ”meidän jutusta”, lumosi täysin. Memman muistot esityksestä ovat varmasti vaikuttaneet esityksen uuteen tulemiseen.


Kun Vanha Laulu Soi kertoo kaupunkiin töihin muuttaneen nuoren miehen elämän tapahtumista ja ihmisistä musiikin ja Hangon tapahtumien kautta. Esityksessä vilahtaa vanhoja jalkapallolegendoja, yritysjohtajia, ravintolajulkkiksia, poliitikkoja sekä muuten vaan karismaattisia tyyppejä. Ennen kaikkea Kun Vanha Laulu Soi on itseironinen, huumorilla höystetty ja lempeä tarina meistä hankolaisista!


Jouni Kaarre
Merja Koivaara

Kun Vanha Laulu Soi 2020


Käsikirjoitus ja ohjaus Tarja Saikkonen

Tuottaja Peter Stenström

Näyttelijät Jouni Kaarre & Merja Koivaara

Livebändi Hangish

Vieraileva tähti André Linman

Kolme esitystä:


Torstaina 6.2.2020

Perjantaina 7.2.2020

Lauantaina 8.2.2020


Liput tulee myyntiin Perjantaina 27.12.2019 klo. 10:00


Lisää infoa myöhemmin.


Kommentteja v. 2017:

“ISO Kiitos eilisestä esityksestä! 😊 Teatteri oli viihdyttävä ja aika meni kuin siivillä! Toivottavasti saadaan lisää teatterihetkiä Grönassa! 😊 🎦❤ KIITOS”


“Huippuesitys! Kiitos mukavasta illasta! 😊”


“Aivan huippuesitys!! Kiitos 💖 Harmittaa niiden puolesta, joilta jäi näkemättä 😅”


“Hangon Pubikansa, kun Vanha Laulu Soi. Kiitos, Tack Grönan. Jouni ja Merja, Tarja ja Stena, Bändi ja muut, todella upeeta, viihdyttävää ja ammattimaista.”


“olin lauantai illassa ja olihan se NIIN MAHTAVAA!! Lisää tämän kaltaista. toivoo Hankolaiset. Kiitos loistaville esiintyjille ja järjestäjille!!”


“MAHTAVA ESITYS!! KIITOS!!”Teksti: Olli

Kuvat: Victor

868 views

Comments


bottom of page