top of page

Pubikansan pesisottelu!


LEGENDAN paluu onnistui yli odotusten, kun pesisottelu TEAM PUICE - TEAM PATTE pelattin taas kolmen vuoden tauon jälkeen! JA MIKÄ PELI!

Huteja, kaatumisia, muutama onnistuminen, kunnareita ja kompasteluja... ja tuomarin kritisointia! Koska kirjallisia protesteja ei tehty ennen maanantai aamua niin tulos on virallinen: 12 - 10 Team Puicelle. Näinollen otteluvoitot ovat 3-3 ja seuraava peli on sitten seitsemäs ja ratkaiseva...mutta millä tavalla? Jää nähtäväksi.

"Player of the Game" tittelin vei hieman yllättäen "rillit huurussa Mocki" joka teki unelmakopin takakentällä. Erikoiskiitokset huoltajalle Lailalle, erotuomarille Harrylle, makkarabuffe´n Roopelle ja Nanelle ja kilpailutoimikunnan ylipäällikkö Stenalle! Ja KYLLÄ; molemmat kapteenit onnistuivat pelaamaan ottelun loppuun saakka! Hieno esimerkki junioreille...

TEAM PUICE

Team Puice

TEAM PATTE

Player of The Game: Mocki

Kapteenit in action!

Kuvat: Laila Suortti


208 views

Recent Posts

See All
bottom of page