top of page

Itsenäisyyspäivän juhlat

Jo traditioksi muodostunut itsenäisyyspäivän vastaanotto oli jälleen menestys Pub Grönanissa. Ilta alkoi kuohuvalla, joiden jälkeen jaettiin ansiomerkkejä. Stena aloitti lyhyellä puheella ja ensimmäisenä jaettiin palkinto merkittävästä sankariteosta, 19 tuntia keskeytymätöntä läsnäoloa Grönassa; Irma! Palkinto sisälsi mahdollisuuden uusia tämä merkittävä saavutus.


Tuomas Turunen, Kustaa Kantelinen, Puke Kataja ja Janne Rajala

Illan isännät Stena ja Nane! + Harry ja Camilla puuttuu kuvasta (Kuva: Maippi Grabber)

Toinen merkittävä huomionosoitus oli taajaan käyneiden asiakkaiden palkitseminen, tämä palkinto jaettiin Tagen ja Wellun kesken, erinomaisella 711 käynnin suorituksella.


Illan merkittävin palkinto oli Vuoden Pubikansalainen 2019 valinta ja neljän ehdokkaan (Tapsa, Maiju, Jarmo ja Nasse) joukosta jury oli valinnut Harri ”Nasse” Parviaisen! Suuret onnentoivotukset tästä merkittävästä arvonimestä! Taputuksia, Hurrausta, Eläköön ja Hihhei kaikille palkituille!


Irma & Nasse vastaanottamassa palkintoa

Musiikista huolehti viidettä kertaa suomirokin ja –iskelmän mestarit Tuomas Turunen ja Kustaa Kantelinen. Kolmatta kertaa mukana olivat myös Puke Kataja (haitari, koskettimet) ja Janne Rajala (pystybasso). Keikan musiikki oli klassikoita Olavi Virrasta Hurriganesiin ja kaikkea siltä väliltä. Meininki oli aivan mahtava, yksi parhaita keikkoja mitä bändiltä olen nähnyt.


Kustaa, Puke, Tuomas ja Janne
Yläruudussa baarimikko Roosa tarjoo skumpat. Alhaalla Linda glitterimekossa. Oikealla äänimies Dani kiltissä (Kuva: Maippi Grabber)

Pubikansan kekkerit ja muut tapahtumat ovat aina hauskoja, lämminhenkisiä ja yllättäviäkin, seuraavana Pub Grönan joulujuhlat lauantaina 21.12. jossa Hangish viihdyttää vieraineen.


Tekstit ja kuvat: Olli

164 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page