top of page

Story: Jasmine Wynants-Granfelt Hangossa

Jasmine Wynants-Granfelt, joka nykyään käyttää esiintymisnimeä Jasmine WG, on vanha Hangon kävijä ja ensi kerta Grönassa oli 2014 Vicky Lovecat-bändin kanssa. Sittemmin keikkoja on tullut tehtyä soolona, duona Ben Granfeltin ja Queens of Helsinki-yhtyeen kanssa.


Riippumatta kokoonpanoista tämä mahtavaääninen laulaja on sulattanut yleisönsä sydämet.


Jasmine Wynants-Granfelt
Jasmine Wynants-Granfelt Hangon bulevardilla

Jasmine on syntynyt Belgiassa, elänyt nuoruutensa Hollannissa ja Singaporessa. Asuessaan 2000-luvun alkupuolella Amsterdamissa hän tutustui suomalaisiin ja ihastui Suomen musiikkisceneen, tuli lomalle ja ihastus vain voimistui. Lopulta vuonna 2011 hän muutti Suomeen ja avioitui myöhemmin Ben Granfeltin kanssa.Kuten monelle artistille, myös Jasminelle Hanko on mieluinen keikkapaikka ja lomakohde rennon ilmapiirinsä ja rantojen vuoksi. Hän on keikkaillut Roxxissa, Makasiinissa, Hotelli Regatassa ja nyt jo edesmenneessä Parkissa, jonka mainitsi Grönan ohella mieleenjääneeksi keikkapaikaksi. Pub Grönan saa erityistä suitsutusta Jasminelta yleisönsä takia, paljon eri ikäistä porukkaa ja esiintyjiä tullaan todella kuuntelemaan.


Jasmine Wynants-Granfelt
Jasmine WG ennen perjantain keikka

Kun tenttasin mikä Hangossa on parasta, ensimmäiseksi mainittiin keikkojen yleisö, meri, rannat, uiminen ja se että kaikennäköistä voi sattua. Jasmine kertoo muutaman vuoden takaisesta tempauksesta, johon hänet yllytti ystävänsä Maria. Hän käski Jasminea riisumaan vaatteensa ja jättämään vain kengät, puhelimesta soimaan Marilyn Mansonin "The Beautiful People" ja sitten klassiselle viuhahdukselle korttelin ympäri. Jos joku näki tämän pikkutuntien spektaakkelin, saattoi olla uskomatta silmiään kahden naisen kirmatessa alasti Hangon keskustassa. Toisaalta tässä kaupungissa sattuu kaikenlaista…


Jos joku näki tämän pikkutuntien spektaakkelin, saattoi olla uskomatta silmiään kahden naisen kirmatessa alasti Hangon keskustassa.

Jasmine Wynants-Granfelt, Ben Granfelt
Jasmine Wynants-Granfelt ja yllätysvieras Ben Granfelt

Jasminen keikka Grönassa oli siinä mielessä yllätyksellinen, että mukaan tuli ”yllätysvieraana” Ben Granfelt ja soolokeikka olikin duokeikka, mutta mikäs sen mukavampaa. Keikat olivat mainioita ja yleisö mukana menossa, itseäni sykähdyttää erityisesti Jasminen versio Sinead O’Connorin biisistä 1916, jonka hän laulaa ehkä jopa paremmin kuin Sinead, minulla nousevat karvat pystyyn.


Jasmine Wynants-Granfelt ja Ben Granfelt
Jasmine Wynants-Granfelt, Ben Granfelt

Jasmine esiintyi hangon Pub Grönanissa perjantaina 31.7.2020 ja lauantaina 1.8.2020


Kiitokset Jasminelle ja Benille, toivottavasti pian taas nähdään.


Teksti: Olli

Kuvat: Victor

938 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page