top of page

Ovet aukeaa Pub Grönanissa

Ovet aukeaa Pub Grönanissa! Torstaina 25.6. klo 10, tervetuloa takaisin kotiin!


Koronan kurittama kevät ja alkukesä on ollut raskasta aikaa ravintoloille, Grönan teki toukokuussa raskain mielin päätöksen avata vasta juhannuksen jälkeen. Taustalla oli tieto, ettei kesäkuu ole hyvä kuukausi Grönanille normaalina vuotenakaan, joten avaamista päätettiin lykätä kuun loppuun. Kesäkuun rajoitetut aukiolo- ja anniskeluajat eivät muutenkaan suosineet iltapainotteisten pubtyyppisten ravintoloiden toimintaa. Yli kahden kuukauden kiinniolon vuoksi ei kertynyt riittävää puskurirahastoa, jotta kesäkuun alussa olisi uskallettu avata. ”Emme uskalla pyörittää ravintolaa puolella teholla, se on varma miinusmerkki tulokseen”- kertoi Stena päätöksen taustoista.


Ravintoloitsija Peter "Stena" Stenström

Grönan työllistää kuitenkin kolme vakituista ja useita osa-aikaisia työntekijöitä, joten liian hiljainen kesäkuu olisi riskeerannut ravintolan tulevaisuuden. Positiivista oli eräiden toiminnan kannalta oleellisten yritysten antamat laskujen pidennetyt maksuajat ja valtiolta tullut kohtalaisen mukava tuki, jotka helpottavat uudelleen käynnistystä. Tästä Grönan, Stena ja henkilökunta kiittää suuresti!


Musiikillisesti on vahva kesä kuitenkin tulossa. La 27.6. musiikki aloitetaan heleä äänisen Lilian Youngin kera, Hangon oma tähti! Trubaduurilinja jatkuu ke 8.7. jo perinteeksi muodostuneella Bryn Jonesin keikkaputkella, tällä kertaa neljän keikan voimin. On Bryniä jo odotettukin! Uusi tuttavuus on Ilja Jalkanen, hiukan raskaamman musiikin saralla kannuksia ansainnut monipuolinen trubaduuri. Mielenkiinto on suurta ainakin blogistilla. Bluesin ja rokin kokenut kulkija Ismo Haavisto heittää myös kaksi keikkaa, Stompboxilla ryyditetty musa on omaa ja 30-50-luvun bluesia. Heinäkuun taittuessa elokuuksi Grönan kokenut kävijä Jasmine Wynants-Granfelt antaa sieluun uppoavan äänensä helliä meitä. Ja korviimme on kantautunut huhu, että yllätysvieraskin saattaisi ilmaantua. Elokuussa saamme vieraita Ahvenanmaalta, O'Really, kuusihenkinen kokoonpano, joka soittaa nimensä mukaan irkkumusiikkia, mukana ex-hankolainen Henrik Forsell. Tämä voi mennä mielenkiintoiseksi, mitähän Hangish-porukat sanoo?


Tyhjä pubi
Pub Grönan Backstage
Backstage on seisonut pitkään tyhjillään

Henkilökunta on ahkeroinut alkuviikon baaria varustellessaan ja baaritiski on kunnostettu kovin kiiltävään kuntoon. Ravintolapäällikkö Lailakin kaipaa jo baarin taakse meille tarjoilemaan, mutta muistuttaa pitämään mielessä, kuinka pubissa ollaan 😉 Kaikki grönalaiset toivottavat teidät tervetulleeksi viettämään hauskaa, musiikillista kesää kansamme!

Toivon kaikki tervetulleeksi kotiin! - Stena

Aukioloajat:

Maanantai - Torstai 16-01

Perjantai - Sunnuntai 10-01


(Avaamme torstaina poikkeuksellisesti klo. 10)


Kesän keikkalista löytyy täältä!


Teksti: Olli

Kuvat: Victor662 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page