top of page

Pubikansan Parjasen Kuppi 2022

Pub Grönanin järjestämä Parjasen Kuppi keilattiin 2.4 Hangon Keilahallissa. Kyseessä oli jo yhdestoista kerta kun pubikansa taisteli kunniasta saada nimensä kultalaattaan pubin seinällä!

Kolmen voittajan kerhoon kuuluivat ennen turnausta Mikael Welander, Markku Parjanen sekä Monika Sandblom. Näistä vain ensimmäiseksi mainittu osallistui tänä vuonna, ja kysymys kuuluikin: pystyykö hän ottamaan neljännen voittonsa ja näinolleen saavoittaa legendan maineen?

Näin ei käynyt. Turnauksesta tuli erittäin tiukka. Piste-ero voittajajoukkueen ja kuudenneksi sijoitetun joukkueen välillä oli vain 13 pistettä!

Kuudenneksi sijoittui joukkue Siru Houni, Jouko Ahonen ja Marko Nuutinen tuloksella 110. Viime hetkellä joukkueseen tullut varapelaaja Marko Nuutinen teki näinollen ensi-esiintymisen huipputason kilpailussa!

Kuudes sija: Marko, Jouko ja Siru

Viides sija meni ennakkosuosikki-joukkueelle Nane Stenström, Simon Welander ja Dan Rostedt. Kädet vapisivat, rokki ei soinut eikä ränniltä vältytty! Tulos 114.

Viides sija: Dani, Simon & Nane

Neljänneksi sijoittui joukkue joka sai kilpailun parhaimman yhteistuloksen, mutta kun vain paras sarja viidestä lasketaan kilpailutulokseksi niin oli tyytyminen neljänteen sijaan tuloksella 116. Joukkueessa heittivät Liinu Petterson, Patrick Delmotte sekä Peter Stenström.

Neljäs sija: Patte, Liinu & Stena

Toinen sija jaettiin tuloksella 117. Ensikertalainen Rita Kaukanen, Mikael Welander ja Maippi Grabber sekä joukkue Tarja Nevanperä, Mats Welander ja Repa Huhta. Hieno yhdistelmä tekniikkaa ja fyysistä voimaa!

Jaettu toinen sija: Wellu & The Ladies

Jaettu toinen sija: Tarja, Mats & Repa

Fanfaarit soitettiin voittajajoukkueelle, joka neljännellä sarjalla teki voittotuloksen 123! Vielä palkintojenjakotilaisuudessakaan joukkueen herrasmies Allan Sarén ei ollut tietoinen voitosta! Laila Suortti, joka viime vuosina on dominoinut suuresti keilapallo kädessä, sekä taktinen, viisas, hymyilevä kettu Nekku Nevanperä täydensivät joukkuetta.

Protesteja ei jätetty, joten tulos on virallinen. Kilpailun virallisen valvojana toimi Jarmo "Möksä" Pohjolainen.

Voittaja joukkue: Allan, Laila & Nekku

Palkintojakotilaisuus kuva: Liinu Pettersson