top of page

Three Flavors Of Rock


Syyskausi vauhdikkaasti käyntiin!


Perjantaina 6.9. Grönan syksy alkoi kolmen bändin ”Three Flavors of Rock - A Night To Remember”-teemaisella kattauksella. Erilaisia makuja jakoivat Dimma Paraisilta, Atomic Annie Turusta ja Hourdite Landskronasta, Ruotsista.


Päätimme aloittaa syksyn omaa persoonallista musiikkia soittavilla bändeillä ja kuin tilauksesta löytyi tämä kolmen orkesterin pikkukiertue. He soittavat hiukan erilaista, mutta hyvin samalle keikalle sopivaa musaa. Ripeiden vaihtojen ansiosta kaikki ehtivät soittaa kunnon keikat parin tunnin aikana.


Dimma

Dimma, joka kertoo soittavansa psykedeelistä rockia, countrya, funkia, heviä ja folkia, oikein innostuessaan jopa kaikkea samassa biisissä! Ja siltä se kuulostikin, välillä liki heviä oleva riffi katkeaa tinapillin soittoon ja seuraavassa kappaleessa sähköviulu vie aivan muihin tunnelmiin. Monipuolista ja moniäänistä musiikkia, joten ei ole mikään ihme, että orkesteri on Radio Vegan Vegatoppenissa kolmosena. Yhtyeen debyyttialbumi julkaistaan 14.9. ja on nimeltään Lead Me Far Beyond. Bändissä soittavat:


Jessica Bergman - tin whistle, low whistle, violin, triangle

Set Bergman - electric guitar, backing vocals

Kim Johansson - drums

Adrian Rantala - bass, vocals

Andréas Rantala - electric guitar, banjo, vocals

Anna Saarela - acoustic guitar, vocals


Dimma

Rantalan veljekset, Adrian ja Andréas, ovat tuttuja jo kesäkuun alussa Grönassa soittaneesta Groovy Cat Duosta, joka sai tanssilavan äkkiä täyteen ja erittäin hyvän mielen illan yleisölle. Adrian on tuttu myös usein täällä vierailleesta Uncle Ben’s Pumped Up Frisco-bändistä, joka saa talon varmasti sekaisin, todellinen bilebändi. Andréas on soittanut Rizzlen riveissä Grönan lauteilla.Grönan on tuttu paikka veljekselle Adrian Rantala & Andreas Rantala

Ja Turuust! Atomic Annie, joka omien sanojensa mukaan soittaa groovia fuzz rockia psykedeelisen bluesin maustein (hieno määritelmä, mistä nää keksii näitä?!). Termi fuzz jäi hiukan epäselväksi, mutta groovia meno oli ja kyllä ne psykedeeliset bluesitkin sieltä kuuluivat. ”Atomic Annie” on perustettu 2017 ja ehtinyt vetää jo runsaasti keikkoja klubeissa, sekä festareilla Ruisrockia myöten. Keikkalistaa katsellessa täytyy myöntää, että vauhdikas alku.


Atomic Annie

Bändin jäsenet ovat:


Benjamin - Vocals

Tape - Guitar

Robin - Guitar

Santtu – Drums

Topi – Bass


Benjamin

Tape & TopiOrkesterin viimeisin biisi ”The New King of Fools” (hiton hieno biisin nimi muuten!) löytyy Spotifystä ja Youtubesta.
Ruotsalaiset ystävämme Hourdite yhtyeestä saivat soundcheckissä pelkäämään, josko kuuloa on enää keikan jälkeen ensinkään jäljellä, mutta pelko osoittautui turhaksi. Hard rockia soittava pumppu oli sieltä melodisemmalta puolelta ja biiseissä oli jopa korvamadon aineksia. Alkoi vieressä istunut, hillitty kaveri saamaan vahvoja jalanvipatuskohtauksia eli tanssijalka liikkui. Hourdite on myös perustettu 2017 ja on toistaiseksi ilman levy-yhtiötä, mutta on helppo uskoa nousujohteiseen tulevaisuuteen, niin vakuuttavasti soitto sujui. Bändissä soittavat:


Hourdite (SWE)

Kjell Pihlström - Vocals and Rhythm Guitar

Emil Tuomi - Lead Guitar

Gustav Nilsson - Bass

Markus Pettersson - Drums


Kjell Pihlström & Emil Tuomi

Hourdite (SWE)

Miksaajana toimi Doug Blair (W.A.S.P)

Kolmessa bändissä oli yhteensä 15 soittajaa ja miksaajana toimi Doug Blair (W.A.S.P) joten takahuoneen tunnelma oli lievästi sanottuna tiivis. Ainakin takahuoneessa piipahtaneet tietävät miten pieni se on. Hyväntuulisille ja iloisille soittajille se ei ollut ongelma.


Pankaa nimet mieleen, sillä näistä bändeistä kuullaan vielä!


Teksti: Olli

Kuvat: Victor

168 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page