top of page

JuoSeBoys - kolmen muusikon comeback

Kolmen muusikon comeback!


Perjantaina 6.1 2023 oli monella tavalla ikimuistoinen ilta Pub Grönanissa. Bändin mielenkintoinen kokoonpano oli tuonut 100-päisen yleisön paikalle. Joukossa bongattiin yllättävän monta paikallista rockmuusikkoa.


Ennen keikan alkua jaettiin kitaristi/laulajalle Kari ”Sumppu” Sundbergille hankolaismuusikon kunniapalkinto, Rock´n Roll Wall of Fame, pitkästä palveluksesta esiintyvänä rockartistina. Miehen ura alkoi jo 80-luvulla Loyal Actionin riveissä (Loyal Actionista enemmän tästä linkistä). Bändi ennen Juoseboysia oli Poison of Zelda, jonka jälkeen tuli vietettyä viitisen vuotta ilman bändisoittoa.


Sumppu Sundberg pääsi 'Rock'n roll Wall of Fame' iin

JuoSeBoys Pub Grönanin lavalla perjantaina 6.1.2023

Sumppu Sundberg

Dan Rostedt, Juoseboysin toinen laulaja ja kitaristi, esiintyi yleisölle viimeksi ennen coronavuosia. Rumpali Jukka Töyrylän keikkatauko venyi kolmeen vuoteen. Silloin hän soitti Nazarethin lämppäribändissä Last Crusadessa Voimakasiinissa Hangossa.


Dan Rostedt, laulaja ja kitaristi

Rumpali Jukka Töyrylä

Kun tähän pakkaan vielä lisätään kokenut kitaristi Pekka Barck, (illan kunniaksi basistin tehtävissä!), niin Juoseboys on esitelty! Bändi nousi heti eka keikalla historialliseksi kokoonpanoksi, kun kaikki sen jäsenille on ojennettu Rock´n Roll Wall of Fame palkinto! Ensimmäinen lajissaan…


Dan ja Sumppu ovat kirjoittaneet omaa lyriikkaa tuttuihin hitteihin. Niinpä Hectorin ”Ake , Make, Pera ja Mä” – kappaleesta on tullut ”Stena, Patte, Tapsa ja Mä! CCR:N ”Moliina” oli runoilijoiden käsittelyssä ”Turiisti” ja Jukka Kuoppamäen ”Sininen ja valkoinen” esitettiin nimellä ”Utuista ja Hämärää”jne. Kappaleet toimivat hyvin livenä ja yleisöllä ja esiintyjillä oli selvästi hauskaa.

Illan aikana tuli puheenaiheksi se, että olika tämä vain yksittäinen keikka vai onko lisää odotettavissa? Olihan bändin soittolistalla ”jäähyväislauluja” kuin esim. ”I´ll Quit Tomorrow” sekä ”Kiitos Rokkii”…


Basisti Pekka BarckÄänimies Markku Olkkonen hoiti tehtävänsä hyvin

Luulisi että bändi sai lisää motivaatiota ja energia tästä illasta. Joten eiköhän nähdä viimeistään vuoden päästä?


Teksti: Stena

Kuvat: Victor701 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page